Over ons

Vandorpe Vanvossem bvba is opgericht in 2015 door Vanvossem Andy en Vandorpe Kim.

 

Wij zijn als bedrijf actief in de installatiewereld van sanitair, verwarming, elektriciteit, domotica, ventilatie en bewaking voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

 

 

 

De technieken vormen het hart van uw huis en zijn vaak het moeilijkste punt van het project. De tijd dat de verschillende installaties afzonderlijk naast elkaar werkten is verleden tijd. Hierdoor zijn wij de ideale partner die al deze technieken samen aanbieden, om zo tot een perfect uitgebalanceerd systeem te komen in uw huis.

Door onze continue bijscholingen zijn we op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen wat betreft duurzame energie.

 

Naast het aanbieden van alle technieken zijn we gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Door de ervaring die we hieruit opdeden kunnen we u bijstaan als centraal aanspreekpunt bij al uw totaalprojecten.

Gedaan met verschillende aannemers op 1 bouwwerf  die in elkaars weg lopen en niet correct communiceren. Wij nemen de volledige leiding en staan u bij in al uw keuzes en zorgen voor een correcte uitvoering en houden ons aan de afgesproken data.

 

Andy en Kim regelen alle werken en offertes en voeren de werken zelf uit al dan niet met extra manschappen. Zo is er altijd persoonlijk contact met ons en kan je met al uw vragen bij ons terecht.

 

Wij hebben een team ter beschikking voor uw totaalprojecten, zodat wij instaat zijn om een volledige renovatie of bouw onder handen te nemen.

Zo kunnen we naast onze activiteiten verschillende diensten aanbieden:

  • Schrijnwerken
  • Vloeren
  • Pleisterwerken
  • Metselwerken
  • ...

 

Service en klantentevredenheid is onze grootste zorg, daarom staan we altijd tot uwer beschikking.